Loading
Eten en drinken op het Amorsplein in Maastricht doe je bij B.for. Om de hoek van het Vrijthof, op het gezelligste pleintje van Maastricht, vind je ons café B.for; lekker eten, goed vertoeven op ons verwarmde terras en lekker laat borrelen.

Bourgondisch.

Op een pittoresk pleintje in Maastricht, tussen het Onze Lieve Vrouweplein en het Vrijthof, vind je ons eetcafe B.for; een aangename mix van gezellig borrelen, lekker tafelen en bourgondisch genieten. Achter de 17de eeuwse gevel schuilt een modern vormgegeven doch warm interieur. Laat je verrassen door onze huisgemaakte cocktails, onze uitgebreide selectie van vlees en vis of een van onze specialiteiten.

ONTDEK ONS MENU
Verse producten, daar houden we van bij B.for. Niet voor niets is ons vlees daarom geselecteerd en van de beste kwaliteit, in samenwerking met Meatstreet.

Beef.

Bij B.for houden we van vers. We kiezen enkel voor het beste van het beste. Niet voor niets zijn we daarom een samenwerking aangegaan met Meatstreet. Meatstreet staat voor ‘vlees zoals het hoort’ en dat past goed bij onze eigen kijk op wat eten hoort te zijn.

Goede koffie vinden we essentieel. Is het om de dag mee te beginnen, of om de dag mee te eindigen. Bij B.for begrijpen we dat enkel het beste goed genoeg is en daarom kozen wij voor Café Richard.

Booze.

Eten en drinken, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden, en voor ons dus ook even belangrijk. Dat begint ‘s ochtends met koffie van Cafés Richard en onze vers geperste sappen, en eindigt ‘s avonds met een keuze uit een wijde selectie aan huisgemaakte cocktails en wijnen. Alles met als doel je maaltijd helemaal compleet te maken.

MEER OVER ONZE KOFFIE